Hoe koop je Beyondcoin (bynd)

Beyondcoin (bynd)
Beyondcoin
bynd
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bynd : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Beyondcoin (bynd) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Beyondcoin op de officiële website : https://wiki.beyondcoin.io/.

Stap 1 om Beyondcoin

Om Beyondcoin (bynd) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Beyondcoin (bynd) met de paren bynd/ETH, bynd/BTC of bynd/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Beyondcoin

Beyondcoin (bynd) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bynd/ETH, bynd/BTC of bynd/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
unnamed
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Beyondcoin (bynd)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bynd/BTC, bynd/ETH of bynd/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Beyondcoin (bynd) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bynd/BTC, bynd/ETH of bynd/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Beyondcoin (bynd) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bynd naar Euro met onze converter door hier te klikken.
beyondcoin