Hoe koop je Bezoge Earth (bezoge)

Bezoge Earth (bezoge)
Bezoge Earth
bezoge
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bezoge : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Bezoge Earth (bezoge) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bezoge Earth op de officiële website : https://bezoge.com.

Stap 1 om Bezoge Earth

Om Bezoge Earth (bezoge) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bezoge Earth (bezoge) met de paren bezoge/ETH, bezoge/BTC of bezoge/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bezoge Earth

Bezoge Earth (bezoge) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bezoge/ETH, bezoge/BTC of bezoge/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
uniswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bezoge Earth (bezoge)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bezoge/BTC, bezoge/ETH of bezoge/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bezoge Earth (bezoge) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bezoge/BTC, bezoge/ETH of bezoge/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bezoge Earth (bezoge) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bezoge naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bezoge-earth