Hoe koop je Binamon (bmon)

Binamon (bmon)
Binamon
bmon
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bmon : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Binamon (bmon) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Binamon op de officiële website : https://binamon.org/.

Stap 1 om Binamon

Om Binamon (bmon) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Binamon (bmon) met de paren bmon/ETH, bmon/BTC of bmon/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Binamon

Binamon (bmon) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bmon/ETH, bmon/BTC of bmon/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
pancakeswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Binamon (bmon)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bmon/BTC, bmon/ETH of bmon/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Binamon (bmon) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bmon/BTC, bmon/ETH of bmon/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Binamon (bmon) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bmon naar Euro met onze converter door hier te klikken.
binamon