Hoe koop je Binance-Peg Litecoin (ltc)

Binance-Peg Litecoin (ltc)
Binance-Peg Litecoin
ltc
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ltc : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Binance-Peg Litecoin (ltc) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Binance-Peg Litecoin op de officiële website : https://litecoin.org/.

Stap 1 om Binance-Peg Litecoin

Om Binance-Peg Litecoin (ltc) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Binance-Peg Litecoin (ltc) met de paren ltc/ETH, ltc/BTC of ltc/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Binance-Peg Litecoin

Binance-Peg Litecoin (ltc) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ltc/ETH, ltc/BTC of ltc/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
mdex bsc
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Binance-Peg Litecoin (ltc)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ltc/BTC, ltc/ETH of ltc/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Binance-Peg Litecoin (ltc) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ltc/BTC, ltc/ETH of ltc/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Binance-Peg Litecoin (ltc) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ltc naar Euro met onze converter door hier te klikken.
binance-peg-litecoin