Hoe koop je Binance-Peg XRP (xrp)

Binance-Peg XRP (xrp)
Binance-Peg XRP
xrp
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van xrp : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Binance-Peg XRP (xrp) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Binance-Peg XRP op de officiële website : https://ripple.com/xrp/.

Stap 1 om Binance-Peg XRP

Om Binance-Peg XRP (xrp) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Binance-Peg XRP (xrp) met de paren xrp/ETH, xrp/BTC of xrp/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Binance-Peg XRP

Binance-Peg XRP (xrp) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren xrp/ETH, xrp/BTC of xrp/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
mdex bsc
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Binance-Peg XRP (xrp)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren xrp/BTC, xrp/ETH of xrp/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Binance-Peg XRP (xrp) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren xrp/BTC, xrp/ETH of xrp/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Binance-Peg XRP (xrp) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw xrp naar Euro met onze converter door hier te klikken.
binance-peg-xrp