Hoe koop je Bingo Share (sbgo)

Bingo Share (sbgo)
Bingo Share
sbgo
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van sbgo : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om Bingo Share (sbgo) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bingo Share op de officiële website : https://bingocash.app/.

Stap 1 om Bingo Share

Om Bingo Share (sbgo) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bingo Share (sbgo) met de paren sbgo/ETH, sbgo/BTC of sbgo/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bingo Share

Bingo Share (sbgo) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren sbgo/ETH, sbgo/BTC of sbgo/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bkex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bingo Share (sbgo)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren sbgo/BTC, sbgo/ETH of sbgo/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bingo Share (sbgo) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren sbgo/BTC, sbgo/ETH of sbgo/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bingo Share (sbgo) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw sbgo naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bingo-share