Hoe koop je Bingus Token (bingus)

Bingus Token (bingus)
Bingus Token
bingus
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bingus : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om Bingus Token (bingus) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bingus Token op de officiële website : https://bingus.finance/.

Stap 1 om Bingus Token

Om Bingus Token (bingus) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bingus Token (bingus) met de paren bingus/ETH, bingus/BTC of bingus/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bingus Token

Bingus Token (bingus) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bingus/ETH, bingus/BTC of bingus/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
apeswap
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bingus Token (bingus)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bingus/BTC, bingus/ETH of bingus/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bingus Token (bingus) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bingus/BTC, bingus/ETH of bingus/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bingus Token (bingus) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bingus naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bingus-token