Hoe koop je Bintex Futures (bntx)

Bintex Futures (bntx)
Bintex Futures
bntx
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bntx : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Bintex Futures (bntx) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bintex Futures op de officiële website : https://bintexfutures.com/.

Stap 1 om Bintex Futures

Om Bintex Futures (bntx) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bintex Futures (bntx) met de paren bntx/ETH, bntx/BTC of bntx/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bintex Futures

Bintex Futures (bntx) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bntx/ETH, bntx/BTC of bntx/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bitforex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bintex Futures (bntx)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bntx/BTC, bntx/ETH of bntx/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bintex Futures (bntx) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bntx/BTC, bntx/ETH of bntx/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bintex Futures (bntx) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bntx naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bintex-futures