Hoe koop je Minter (bip)

Minter (bip)
Minter
bip
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bip : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om Minter (bip) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Minter op de officiële website : https://minter.org/.

Stap 1 om Minter

Om Minter (bip) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Minter (bip) met de paren bip/ETH, bip/BTC of bip/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Minter

Minter (bip) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bip/ETH, bip/BTC of bip/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bithumb global
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Minter (bip)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bip/BTC, bip/ETH of bip/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Minter (bip) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bip/BTC, bip/ETH of bip/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Minter (bip) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bip naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bip