Hoe koop je Birdchain (bird)

Birdchain (bird)
Birdchain
bird
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bird : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Birdchain (bird) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Birdchain op de officiële website : https://www.birdchain.io/.

Stap 1 om Birdchain

Om Birdchain (bird) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Birdchain (bird) met de paren bird/ETH, bird/BTC of bird/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Birdchain

Birdchain (bird) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bird/ETH, bird/BTC of bird/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
vindax
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Birdchain (bird)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bird/BTC, bird/ETH of bird/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Birdchain (bird) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bird/BTC, bird/ETH of bird/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Birdchain (bird) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bird naar Euro met onze converter door hier te klikken.
birdchain