Hoe koop je Bismuth (bis)

Bismuth (bis)
Bismuth
bis
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bis : de handelsplatformen


woensdag 28 juli 2021, het is niet mogelijk om Bismuth (bis) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bismuth op de officiële website : https://bismuth.finance/.

Stap 1 om Bismuth

Om Bismuth (bis) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bismuth (bis) met de paren bis/ETH, bis/BTC of bis/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bismuth

Bismuth (bis) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bis/ETH, bis/BTC of bis/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
qtrade
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bismuth (bis)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bis/BTC, bis/ETH of bis/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bismuth (bis) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bis/BTC, bis/ETH of bis/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bismuth (bis) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bis naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bismuth