Hoe koop je BitCherry (bchc)

BitCherry (bchc)
BitCherry
bchc
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bchc : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om BitCherry (bchc) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over BitCherry op de officiële website : https://www.bitcherry.io/.

Stap 1 om BitCherry

Om BitCherry (bchc) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor BitCherry (bchc) met de paren bchc/ETH, bchc/BTC of bchc/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om BitCherry

BitCherry (bchc) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bchc/ETH, bchc/BTC of bchc/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
poloniex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van BitCherry (bchc)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bchc/BTC, bchc/ETH of bchc/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds BitCherry (bchc) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bchc/BTC, bchc/ETH of bchc/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om BitCherry (bchc) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bchc naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bitcherry