Hoe koop je Bitcoin Adult (btad)

Bitcoin Adult (btad)
Bitcoin Adult
btad
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van btad : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om Bitcoin Adult (btad) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bitcoin Adult op de officiële website : https://www.bitcoin-adult.com/.

Stap 1 om Bitcoin Adult

Om Bitcoin Adult (btad) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bitcoin Adult (btad) met de paren btad/ETH, btad/BTC of btad/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bitcoin Adult

Bitcoin Adult (btad) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren btad/ETH, btad/BTC of btad/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
graviex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bitcoin Adult (btad)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren btad/BTC, btad/ETH of btad/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bitcoin Adult (btad) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren btad/BTC, btad/ETH of btad/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bitcoin Adult (btad) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw btad naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bitcoin-adult