Hoe koop je Bitcoin BEP2 (btcb)

Bitcoin BEP2 (btcb)
Bitcoin BEP2
btcb
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van btcb : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Bitcoin BEP2 (btcb) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bitcoin BEP2 op de officiële website : https://www.binance.com/en/blog/347360878904684544/Introducing-BitcoinPegged-Token-on-Binance-Chain.

Stap 1 om Bitcoin BEP2

Om Bitcoin BEP2 (btcb) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bitcoin BEP2 (btcb) met de paren btcb/ETH, btcb/BTC of btcb/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bitcoin BEP2

Bitcoin BEP2 (btcb) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren btcb/ETH, btcb/BTC of btcb/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
binance dex
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bitcoin BEP2 (btcb)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren btcb/BTC, btcb/ETH of btcb/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bitcoin BEP2 (btcb) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren btcb/BTC, btcb/ETH of btcb/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bitcoin BEP2 (btcb) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw btcb naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bitcoin-bep2