Hoe koop je Bitcoin Classic (bxc)

Bitcoin Classic (bxc)
Bitcoin Classic
bxc
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bxc : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Bitcoin Classic (bxc) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bitcoin Classic op de officiële website : https://bitcoinxc.org/.

Stap 1 om Bitcoin Classic

Om Bitcoin Classic (bxc) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bitcoin Classic (bxc) met de paren bxc/ETH, bxc/BTC of bxc/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bitcoin Classic

Bitcoin Classic (bxc) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bxc/ETH, bxc/BTC of bxc/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
hotbit
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bitcoin Classic (bxc)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bxc/BTC, bxc/ETH of bxc/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bitcoin Classic (bxc) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bxc/BTC, bxc/ETH of bxc/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bitcoin Classic (bxc) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bxc naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bitcoin-classic