Hoe koop je Bitcoin Hot (bth)

Bitcoin Hot (bth)
Bitcoin Hot
bth
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bth : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Bitcoin Hot (bth) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bitcoin Hot op de officiële website : https://www.bithot.org/.

Stap 1 om Bitcoin Hot

Om Bitcoin Hot (bth) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bitcoin Hot (bth) met de paren bth/ETH, bth/BTC of bth/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bitcoin Hot

Bitcoin Hot (bth) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bth/ETH, bth/BTC of bth/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
zb
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bitcoin Hot (bth)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bth/BTC, bth/ETH of bth/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bitcoin Hot (bth) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bth/BTC, bth/ETH of bth/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bitcoin Hot (bth) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bth naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bitcoin-hot