Hoe koop je xRhodium (xrc)

xRhodium (xrc)
xRhodium
xrc
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van xrc : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om xRhodium (xrc) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over xRhodium op de officiële website : https://www.xrhodium.org/.

Stap 1 om xRhodium

Om xRhodium (xrc) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor xRhodium (xrc) met de paren xrc/ETH, xrc/BTC of xrc/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om xRhodium

xRhodium (xrc) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren xrc/ETH, xrc/BTC of xrc/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
hitbtc
Uitwisseling

FaQ over het kopen van xRhodium (xrc)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren xrc/BTC, xrc/ETH of xrc/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds xRhodium (xrc) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren xrc/BTC, xrc/ETH of xrc/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om xRhodium (xrc) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw xrc naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bitcoin-rhodium