Hoe koop je Bitcoin Silver (btcs)

Bitcoin Silver (btcs)
Bitcoin Silver
btcs
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van btcs : de handelsplatformen


zondag 20 juni 2021, het is niet mogelijk om Bitcoin Silver (btcs) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bitcoin Silver op de officiële website : https://bitcoinsilver.io/.

Stap 1 om Bitcoin Silver

Om Bitcoin Silver (btcs) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bitcoin Silver (btcs) met de paren btcs/ETH, btcs/BTC of btcs/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bitcoin Silver

Bitcoin Silver (btcs) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren btcs/ETH, btcs/BTC of btcs/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
yobit
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bitcoin Silver (btcs)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren btcs/BTC, btcs/ETH of btcs/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bitcoin Silver (btcs) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren btcs/BTC, btcs/ETH of btcs/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bitcoin Silver (btcs) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw btcs naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bitcoin-silver