Hoe koop je Bitcurrency (bc)

Bitcurrency (bc)
Bitcurrency
bc
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bc : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Bitcurrency (bc) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bitcurrency op de officiële website : .

Stap 1 om Bitcurrency

Om Bitcurrency (bc) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bitcurrency (bc) met de paren bc/ETH, bc/BTC of bc/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bitcurrency

Bitcurrency (bc) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bc/ETH, bc/BTC of bc/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
yobit
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bitcurrency (bc)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bc/BTC, bc/ETH of bc/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bitcurrency (bc) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bc/BTC, bc/ETH of bc/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bitcurrency (bc) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bc naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bitcurrency