Hoe koop je Bitenium Token (bt)

Bitenium Token (bt)
Bitenium Token
bt
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bt : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Bitenium Token (bt) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bitenium Token op de officiële website : https://www.bitenium.com/.

Stap 1 om Bitenium Token

Om Bitenium Token (bt) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bitenium Token (bt) met de paren bt/ETH, bt/BTC of bt/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bitenium Token

Bitenium Token (bt) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bt/ETH, bt/BTC of bt/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
tokpie
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bitenium Token (bt)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bt/BTC, bt/ETH of bt/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bitenium Token (bt) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bt/BTC, bt/ETH of bt/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bitenium Token (bt) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bt naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bitenium-token