Hoe koop je BitZyon (ZYON)

BitZyon (ZYON)
BitZyon
ZYON
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ZYON : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om BitZyon (ZYON) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over BitZyon op de officiële website : https://bitzyon.com.

Stap 1 om BitZyon

Om BitZyon (ZYON) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor BitZyon (ZYON) met de paren ZYON/ETH, ZYON/BTC of ZYON/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om BitZyon

BitZyon (ZYON) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ZYON/ETH, ZYON/BTC of ZYON/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
crex24
Uitwisseling

FaQ over het kopen van BitZyon (ZYON)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ZYON/BTC, ZYON/ETH of ZYON/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds BitZyon (ZYON) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ZYON/BTC, ZYON/ETH of ZYON/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om BitZyon (ZYON) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ZYON naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bitzyon