Hoe koop je Block Array (ary)

Block Array (ary)
Block Array
ary
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van ary : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om Block Array (ary) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Block Array op de officiële website : https://www.blockarray.com.

Stap 1 om Block Array

Om Block Array (ary) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Block Array (ary) met de paren ary/ETH, ary/BTC of ary/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Block Array

Block Array (ary) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren ary/ETH, ary/BTC of ary/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Block Array (ary)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren ary/BTC, ary/ETH of ary/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Block Array (ary) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren ary/BTC, ary/ETH of ary/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Block Array (ary) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw ary naar Euro met onze converter door hier te klikken.
block-array