Hoe koop je BUX Token (bux)

BUX Token (bux)
BUX Token
bux
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bux : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om BUX Token (bux) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over BUX Token op de officiële website : https://getbux.com/bux-crypto/.

Stap 1 om BUX Token

Om BUX Token (bux) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor BUX Token (bux) met de paren bux/ETH, bux/BTC of bux/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om BUX Token

BUX Token (bux) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bux/ETH, bux/BTC of bux/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
pancakeswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van BUX Token (bux)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bux/BTC, bux/ETH of bux/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds BUX Token (bux) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bux/BTC, bux/ETH of bux/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om BUX Token (bux) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bux naar Euro met onze converter door hier te klikken.
blockport