Hoe koop je BlueWizard (wiz)

BlueWizard (wiz)
BlueWizard
wiz
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van wiz : de handelsplatformen


zaterdag 24 juli 2021, het is niet mogelijk om BlueWizard (wiz) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over BlueWizard op de officiële website : https://www.bluewizard2022.com.

Stap 1 om BlueWizard

Om BlueWizard (wiz) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor BlueWizard (wiz) met de paren wiz/ETH, wiz/BTC of wiz/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om BlueWizard

BlueWizard (wiz) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren wiz/ETH, wiz/BTC of wiz/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
uniswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van BlueWizard (wiz)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren wiz/BTC, wiz/ETH of wiz/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds BlueWizard (wiz) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren wiz/BTC, wiz/ETH of wiz/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om BlueWizard (wiz) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw wiz naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bluewizard