Hoe koop je Bluzelle (blz)

Bluzelle (blz)
Bluzelle
blz
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van blz : de handelsplatformen


dinsdag 21 september 2021, het is niet mogelijk om Bluzelle (blz) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over Bluzelle op de officiële website : https://bluzelle.com/.

Stap 1 om Bluzelle

Om Bluzelle (blz) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor Bluzelle (blz) met de paren blz/ETH, blz/BTC of blz/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om Bluzelle

Bluzelle (blz) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren blz/ETH, blz/BTC of blz/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
gate.io
Uitwisseling

FaQ over het kopen van Bluzelle (blz)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren blz/BTC, blz/ETH of blz/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds Bluzelle (blz) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren blz/BTC, blz/ETH of blz/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om Bluzelle (blz) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw blz naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bluzelle