Hoe koop je BNB48 Club Token (koge)

BNB48 Club Token (koge)
BNB48 Club Token
koge
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van koge : de handelsplatformen


woensdag 28 juli 2021, het is niet mogelijk om BNB48 Club Token (koge) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over BNB48 Club Token op de officiële website : https://www.bnb48.club/.

Stap 1 om BNB48 Club Token

Om BNB48 Club Token (koge) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor BNB48 Club Token (koge) met de paren koge/ETH, koge/BTC of koge/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om BNB48 Club Token

BNB48 Club Token (koge) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren koge/ETH, koge/BTC of koge/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
dodo bsc
Uitwisseling

FaQ over het kopen van BNB48 Club Token (koge)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren koge/BTC, koge/ETH of koge/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds BNB48 Club Token (koge) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren koge/BTC, koge/ETH of koge/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om BNB48 Club Token (koge) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw koge naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bnb48-club-token