Hoe koop je BNBC (bnbc)

BNBC (bnbc)
BNBC
bnbc
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bnbc : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om BNBC (bnbc) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over BNBC op de officiële website : https://tsuki.finance/.

Stap 1 om BNBC

Om BNBC (bnbc) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor BNBC (bnbc) met de paren bnbc/ETH, bnbc/BTC of bnbc/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om BNBC

BNBC (bnbc) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bnbc/ETH, bnbc/BTC of bnbc/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
pancakeswap (v2)
Uitwisseling

FaQ over het kopen van BNBC (bnbc)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bnbc/BTC, bnbc/ETH of bnbc/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds BNBC (bnbc) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bnbc/BTC, bnbc/ETH of bnbc/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om BNBC (bnbc) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bnbc naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bnbc