Hoe koop je BNS Token (bns)

BNS Token (bns)
BNS Token
bns
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bns : de handelsplatformen


woensdag 28 juli 2021, het is niet mogelijk om BNS Token (bns) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over BNS Token op de officiële website : https://bitbns.com/.

Stap 1 om BNS Token

Om BNS Token (bns) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor BNS Token (bns) met de paren bns/ETH, bns/BTC of bns/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om BNS Token

BNS Token (bns) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bns/ETH, bns/BTC of bns/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
kucoin
Uitwisseling

FaQ over het kopen van BNS Token (bns)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bns/BTC, bns/ETH of bns/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds BNS Token (bns) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bns/BTC, bns/ETH of bns/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om BNS Token (bns) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bns naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bns-token