Hoe koop je BNSD Finance (bnsd)

BNSD Finance (bnsd)
BNSD Finance
bnsd
Prijs
% over 24 uur
Rang
Prijs volume

Kopen en verhandelen van bnsd : de handelsplatformen


dinsdag 27 juli 2021, het is niet mogelijk om BNSD Finance (bnsd) in Euro (€) te kopen op veel handelsplatformen.

Vind alle informatie over BNSD Finance op de officiële website : https://bns.finance/.

Stap 1 om BNSD Finance

Om BNSD Finance (bnsd) te krijgen, moet u zich registreren op een uitwisselingsplatform dat Euro's (€) accepteert om Bitcoins (BTC), Ethers (ETH) of Tether (USDT) te kopen.

Wanneer uw aankoop voltooid is, kunt u deze BTC, ETH of USDT inruilen voor BNSD Finance (bnsd) met de paren bnsd/ETH, bnsd/BTC of bnsd/USDT.

Hier zijn de beste uitwisselingsplatformen om ETH of BTC te kopen vanuit euro's:
Logo
Plateforms
Transactiekosten
Binance
Lage tarieven
Kopen
Bitpanda
Lage tarieven
Kopen
Swissborg
Lage tarieven
Kopen
  • Binance is het meest populaire cryptocurrency platform en heeft de beste transactietarieven ( gratis voor SEPA aankoop en 1,8% voor CB aankoop). Het biedt ook een enorme catalogus van cryptocurrencies.
  • Bitpanda is het hoogst gewaardeerde cryptocurrency platform op Trustpilot. Het is dus een veilig en eenvoudig platform voor inverstir. Het biedt ook aantrekkelijke transactiekosten: 1,49%.
  • Swissborg is een zeer intuïtieve en veilige mobiele toepassing. De transactiekosten zijn zeer laag: 1% basis en 0% in premiummodus.

Stap 2 om BNSD Finance

BNSD Finance (bnsd) is inwisselbaar voor Bitcoins (BTC) of Ethers (ETH) met de paren bnsd/ETH, bnsd/BTC of bnsd/USDT op de volgende uitwisselingsplatformen:
Logo
Platforms
bitbns
Uitwisseling

FaQ over het kopen van BNSD Finance (bnsd)


In dit geval volgt u stap 2 en maakt u uw Ethers (ETH) of Bitcoins (BTC) over en wisselt u ze in voor de paren bnsd/BTC, bnsd/ETH of bnsd/USDT.
Het antwoord is nee! Als het platform waarop u zich in stap 1 hebt aangemeld reeds BNSD Finance (bnsd) aanbiedt, kunt u gewoon uw Ethers (ETH), Bitcoins (BTC) of Tethers (USDT) verhandelen voor de paren bnsd/BTC, bnsd/ETH of bnsd/USDT.
Ja, elke cryptocurrency exchange komt met een vergoeding. Wij hebben echter de meest economische en betrouwbare uitwisselingsplatforms geselecteerd om BNSD Finance (bnsd) te kopen.
Nee, in zeldzame gevallen zoals Uniswap en Balancer, moet je Ethers (ETH) sturen.
Converteer uw bnsd naar Euro met onze converter door hier te klikken.
bnsd-finance